Evenement: AK-VSZ Symposium op 6 mei!

Het Aktiekomitee Vlaamse Sociale Zekerheid kondigt bij deze officieel haar symposium aan! Het symposium, getiteld ‘Sociale zekerheid en vergrijzing: Wie gaat dat blijven betalen?’, zal doorgaan op 6 mei 2023 in De Montil te Affligem van 9:30 tot 13 uur.

Op het programma staan enkele uiterst interessante lezingen. De eerste toedracht zal gegeven worden door Alain Mouton, redacteur bij Trends, die een inleidende toedracht zal geven over sociale zekerheid en transfers. Dit wordt gevolgd door dr. Johan Van Gompel, senior economist bij KBC en docent aan de UAntwerpen, die het zal hebben over de budgettaire gevolgen van de vergrijzing. Hierna volgt een lezing door Prof. dr. Herman Matthijs, verbonden aan de Vrije Universiteit Brussel en de UGent, die een financiële stand van zaken geeft van ’s lands verschillende overheden. En het geheel wordt afgerond met een vragenronde onder leiding van dhr. Mouton en een slotwoord van AK-VSZ voorzitter Jürgen Constandt.

Als klap op de vuurpijl is er natuurlijk nog de niet te missen receptie na afloop.

Indien je graag deelneemt, kun je je inschrijven door 15€ te storten op rekeningnummer BE09 4366 2680 4157 met de vermelding ‘symposium’. Studenten kunnen zich gratis inschrijven via info@akvsz.vlaanderen.

Hieronder vind je de uitnodiging:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s