Wetenschappelijk symposium VAV: Na corona eindelijk een zelfstandig Vlaams gezondheidsbeleid?

Op zaterdag 16 oktober organiseert het Vlaams Artsenverbond (VAV) een wetenschappelijk symposium onder de titel ‘Na corona eindelijk een zelfstandig Vlaamse gezondheidszorg?’ Tijdens dit symposium in het Herman Teirlinckauditorium in Brussel zullen Kinderrechtencommissaris Caroline Vrijens, Rad De Rycke van Broeders van Liefde, Philippe Vandekerckhove van Rode Kruis-Vlaanderen én Jürgen Constandt als algemeen directeur van het VNZ het woord nemen.

Na een inleiding door VAV voorzitster Lieve Van Ermen, zullen de verschillende sprekers een brede waaier aan thema’s voorstellen. Van de gevolgen die de coronamaatregelen gehad hebben op kinderen en jongeren; de geestelijke gezondheidszorg tijdens en na corona; en de rol van het Rode Kruis Vlaanderen; tot een totaalbeeld van de Vlaamse gezondheidszorg tijdens de pandemie.

Voor het volledige programma en de mogelijkheid om je online in te schrijven kan je hier terecht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s