OVV verkiest Kurt Moons als nieuw voorzitter

Op 8 juli maakte het OVV bekend dat Kurt Moons unaniem werd verkozen tot nieuw OVV-voorzitter. Hij neemt de fakkel over van Paul Becue, die de laatste 6 maanden ad interim het voorzitterschap waarnam en ondervoorzitter blijft.

Kurt Moons is bedrijfsleider en was de voorbije 9 jaar voorzitter van Pro Flandria, het netwerk van Vlaamse ondernemers en academici dat als onafhankelijke denktank zich richt op ondernemerschap, waarden en normen en regionaal zelfbestuur. Hij is gehecht aan ware democratische besluitvorming en deugdelijk bestuur, wat voor hem de noodzakelijke voorwaarde vormt voor het verzekeren van de welvaart en het welzijn van de huidige en toekomstige Vlaamse generaties.

Samen met een nieuwe bestuursploeg zal Moons de taak op zich nemen om met het oog op de volgende nationale en regionale verkiezingen in 2024, de Vlaamse Beweging en haar strijd voor Vlaamse staatsvorming op een positieve en constructieve manier terug in de kijker te plaatsen.

In aanloop naar de jaarlijkse Vlaams-nationale feestdag op 11 juli roept het OVV de Vlaamse politieke partijen en de voltallige Vlaamse Beweging dan ook op om een gemeenschappelijk draagvlak te creëren voor meer Vlaams zelfbestuur.

Het AK-VSZ verwelkomt Kurt Moons alvast als nieuw voorzitter van het OVV en kijkt uit naar een vlotte samenwerking voor meer Vlaams zelfbestuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s