AK-VSZ in de schijnwerpers van ONAF

Vandaag stond het AK-VSZ in de maandelijkse uitgave van het magazine ONAF dat uitgaat van de Vlaamse Volksbeweging even in de schijnwerpers. In een uitstekende editie met veel nieuws over de activiteiten van de VVB in het buitenland, de Koerdische ontvoogdingsstrijd, de Brusselse staatsschuld, en nog veel meer – stond een mooi profiel van het Aktiekomitee.

ONAF geeft in hun artikel tekst en uitleg bij de activiteiten van het AK-VSZ en schijnt een licht op de recente vernieuwing van het logo alsook de webstek. Ook krijgen de lezers reeds de aankondiging van het AK-VSZ colloquium dat op 12 maart 2022 zal doorgaan van 9-13 uur over het thema “Hoe zien we het Vlaams gezondheidsbeleid naar de toekomst?”

Het volledige artikel kan je hier lezen en voor meer informatie over de Vlaamse Volksbeweging kan je terecht op hun recent vernieuwde webstek: vvb.vlaanderen.

Indien je dit artikel over het AK-VSZ wel kan smaken, raden we je zeker aan lid te worden van de VVB – zo ontvang je elke maand het magazine!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s